Jump to content

Şeful "Crimei Organizate" a ieşit la pensie


dcp100168

Recommended Posts

Crima Organizată, încotro?

* Din 18 martie, comisarul şef Ionel Pasquale este pensionar cu acte în regulă

Pentru comisarul şef Ionel Pasquale, şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, ordinul de pensionare a fost semnat, se pare, încă din data de 18 martie a.c., dar comisarul va mai fi pe baricade până la începutul lunii aprilie. Contactat de reporterii cotidianului “Arcaşu”, Ionel Pasquale s-a arătat mulţumit de repausul iminent, dar nu a fost prea încântat de atenţia pe care o dă presa evenimentului: “Este adevărat că mă pensionez după aproape 32 de ani de activitate. Consider că este suficient!”, a precizat comisarul. Comisarul Pasquale are ştate vechi în fruntea ofiţerilor de Crimă Organizată. A fost şeful Serviciului CCO Brăila până în anul 2001, când a fost numit în fruntea Centrului Zonal CCO pentru judeţele Brăila, Galaţi şi Vrancea, chiar de la înfiinţarea acestei structuri.

http://www.arcasu.ro/Editie_Online_Crim ... 96333.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Comisarul Cornel Mototolea, noul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate

* Ionel Pasquale a trecut în rezervă * Cornel Mototolea este gălăţean şi are 37 de ani *

Comisarul Cornel Mototolea a fost numit în funcţie pe 16 iunie 2009, după ce fostul coordonator al B.C.C.O., Ionel Pasquale a trecut în rezervă, prin pensionare anticipată. Noul şef al B.C.C.O. a absolvit în 1997 Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”, Bucureşti.

Timp de 10 ani, Cornel Mototolea a activat în cadrul Brigăzii de Investigaţii Criminale, în cadrul departamentului Violenţe. Este ofiţer judiciarist din 1997, între anii 2003 şi 2008 activând în cadrul B.C.C.O.. În 2008 este numit şef al Serviciului Zonal de Informaţii şi Protecţie Internă, având atribuţii în Galaţi, Brăila şi Vrancea. După ce Serviciul Zonal se desfiinţează, comisarul Mototolea este numit la comanda B.C.C.O..

Noul şef al Brigăzii este gălăţean, are 37 de ani, este căsătorit şi are un copil.

http://www.viata-libera.ro/articol-Comi ... ate_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.